Hakeri opet napadaju HDZ!

Hakeri opet napadaju HDZ!

Nova će skupina hakera, i to međunarodna, sutra napasti stranice HDZ-a. Ne znam što se dogodilo s posljednjim napadom jer sam cijeli dan povremeno provjeravala je li im pala stranica i – sve je šljakalo. Ne vjerujem da sam u tome bila usamljena. HDZ-ova je internetska stranica vjerojatno taj dan bilježila nezapamćen promet. Umjesto sabotaže, dobili su fantastičnu reklamu. I to još besplatnu. Toga se, makar se nadam jer od njih možeš svašta očekivati, ni sami hadezeovci nisu mogli bolje sjetiti.

Rudjer_Boskovic

Ruđer Bošković u HDZ-ovim paralelnim svemirima (Wikipedia)

Ovaj put, osim napada na stranice, hakeri će iznijeti nove šokantne i inkriminirajuće podatke o stranci. Inkriminirajuće možda, ali šokantne… teško.

Nas više kad je riječ o HDZ-u ništa više ne može šokirati. Eventualno neka dobra vijest. Jedino se sada ne mogu sjetiti u kojem sektoru. Naprosto ne znam gdje da počnem, od nezaposlenosti, poduzetništva, gospodarstva, banaka, poljoprivrede, ekologije, obrazovanja ili možda zdravstva? Ili znanosti?

Kad je u pitanju znanost čini mi se da hadezeovci poznaju još samo termin, a koliko je visoko na ljestvici njihovih prioriteta dovoljno govori podatak da se za nju izdvaja 0,6 posto bruto-nacionalnog proizvoda. Pretpostavljam da je zato Ruđer Bošković neki dan od Kosorice dobio dvije “rodne kuće”. Jer djecu donose rode pa je i Ruđerova roda neodlučno letjela od Dubrovnika do Općine Ravne u BiH.

Uglavnom, apsolutno je sve u kolapsu do te mjere da nema druge nego sve opet graditi iz temelja.

Dečkima i curama iz NullSecuritya su ovaj put za vratom dečki i cure iz SOA-e. Za hrvatske tajne službe neprijatelj HDZ-a je i državni neprijatelj broj jedan. Ispada da su hakeri najgora prijetnja za nacionalnu sigurnost. Da SOA za napad nije saznala iz medija, sumnjam da bi o tome njihovi agenti pojma imali jer vrijeme, kruži priča, uglavnom provode po kafićima i utakmicama.

Kako inače objasniti da nisu ništa znali o svim mogućim prljavštinama kad je gospodarski rast obrnuto proporcionalan korumpiranosti države? Kad ode sve u klinac, onda je kasno liječiti istragama. Ako i jesu znali, onda njihova izvješća nitko nije čitao. A možda je imati tajne službe jednostavno stvar međunarodnog prestiža, da odjelaši svih zemalja imaju o čemu pričati. SOA je kao Bog, sve zna a ni u što se ne miješa. Naravno, kad su u pitanju moćnici i lova.

Stoga, ne uspije li i sutra hakerska akcija, ovaj put ću znati što se dogodilo dečkima i curama.

2 Responses »

  1. paru sam već ispustila pa šteta što kampanja ne traje duže jer tek mi je sad postalo zanimljivo 🙂

Leave a Reply