Slava nama ženama!

Slava nama ženama!

Sretan nam Dan žena! Čestitke svim potplaćenim, premorenim, otpuštenim, nezaposlenim, ismijavanim, ponižavanim, silovanim i pretučenim ženama!

Čestitke svim onim ženama koje će se danas usuditi biti pametnije od svojih muških šefova i biti manje ismijane nego inače, kao i svim onim ropkinjama koje će i danas biti rastegnute između dva-tri posla kako bi platile kredit u “švicarcima”.

vjestica

Evo kako danas lete vještice! (digitaldust/flickr)

Najljepše želje radnicama koje danas na zavodu za zapošljavanje imaju prekvalifikaciju iz čistačica u tvorničke radnice i svim onim sobaricama, kuharicama i konobaricama koje se spremaju za par mjeseci spustiti na našu obalu kako bi radile bez ikakvog ugovora u šihti od 14 sati dnevno bez slobodnog dana.

Sve najbolje želim djevojkama sa svježim diplomama koje će ako budu dovoljno sretne ili naoružane plavim kovertama imati priliku raditi za 30 posto manju plaću od svojih muških kolega.

Moji najtopliji pozdravi umirovljenicama i nezaposlenim sestrama s Kvarnera i iz Istre koje danas odlaze brisati guzicu bolesnim i nepokretnim talijanskim gospođama kako bi svojim obiteljima donijele nutellu i lavazzu.

Čestitke i svim onim ženama koje danas na razgovoru za posao nisu pitali planiraju li rađati u skorije vrijeme, jednako kao i ženama koje su danas dobile povišicu i bolje radno mjesto jer znam da su na to čekale godinama.

Moj naklon svim onim radnicama koje na račun dobivaju samo minimalac a ostatak na ruke jer će zbog toga jednom imati penziju od jedva tisuću kuna. Sve najbolje vama koje imate pravo umjesto četiri tjedna godišnjeg odmora iskoristiti samo dva i što na bolovanje odlazite samo ako ne možete hodati.

Čestitke svim udovicama koje sada imaju pravo, umjesto svoje, primati višu mirovinu svog pokojnog supruga i ženama koje su danas dobile otkaz jer im na birou sljedećih niz godina neće dati karanfil.

Sretan Dan žena svim mamama koje će večeras nimalo seksi premorene zaspati masnih kosa i neobrijanih nogu nakon dana rastegnutog između posla, kuhanja, pranja i zadaća.

Sve najbolje razvedenim ženama koje se na sudu godinama ne mogu izboriti za svoju bračnu stečevinu i koje će u podstanarstvu prije dobiti unuke nego li pola svoje nekretnine.

Sretan 8. mart svim onim isprebijanim nesretnicama koje će s vrećicom u jednoj i djetetom u drugoj ruci morati bježati put skloništa za žrtve nasilja jer nasilnike ne izbacuju iz stanova.

Sretan Dan žena uplakanim žrtvama silovanja koje se danas moraju braniti da nisu kurve i da to nisu same tražile jer su bile pijane ili nosile minicu ili imale više partnera u životu.

Čestitam svim onim majkama koje su rodile sinove jer neće morati gledati kako i njihove kćeri prolaze iste one nepravde koje su i same prolazile.

I da ne duljim, jer ovoj listi kraja nema, sve najbolje za Dan žena svim kurvama, glupačama, sponzorušama, vješticama, idiotkinjama, ružnim kravama, komadima, pičkama, tukama, frustriranim babama i klimakteričnim luđakinjama!

Leave a Reply